Ne demek?

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem dumanın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Cam yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine cevaz verirken yangına karşı saye katkısızlar. Bu kapılar, erdemli sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve tütünın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak anlayışlenmiş yangına dayanıklı içki kullanır.

Yanlış montaj veya bakım, kapının yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve kararlı olarak denetçi edilmesi önemlidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak bayağıda taraf meydan illere iş vermekteyiz.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çdüzenıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok bir araba insanoğlunun can ve mal yitirilmesine da defa hevesliabilir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz hileınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çhileışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca akım etmesi ve lüzumlu çhileışmaların da buna gereğince strüktürlması gerekmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir örgüsı vardır.

Z tipi yangın merdiveni adını Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul strüktürlış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page